Kenduri Kawin…

Posted: May 24, 2008 in Wedding
Tags:

Masuk kali ni, dah 4 kad undangan aku terima..seme member2 aku dah nak kawen..huhuhu..maklumlah bila cuti sekolah bermula, ramai la pasangan yg amik kesempatan untuk menamatkan zaman bujang masing2..bukan aku tak hepi kwn2 nak kawen, juz rase sedikit down bile teringat kat diri sendiri..bulan berganti bulan, tahun berganti tahun, usia lak makin bertambah..aku lak tader progress nyer..haha..ape nak jadi ntah..org tua lak asyik duk tanya bila lagi nak kawen??? Haaa..tuh le soklan yg aku tak suke dengar skang..sensitive ok? Sila la jangan mengutarakan lagi soklan itu kepada saya😛

hari ni aku ke kenduri padil di selayang bersama kwn2 yg len..mostly dak2 Freescale..aku sorang je yg sesat gi kenduri tuh..hihih..ape2 pun, diorg ni byk je yg aku kenal..semua dak2 UTP dulu gak..kitorg gi sana dgn 3 buah kereta..aku naik skali ngan ana, atie, ijad & ayue..kali ni Gen2 ana yg jadi mangsa & ijad selaku driver nye..hehe..macam biasa lah, kalo dah ramai2 camtuh sure havoc nye duk sembang2..tambah2 ngan si ijad yg asyik ade modal je untuk bercerita & melawak😀

Dalam kul 2 kitorang sampai di umah mertua padil..sesi makan2 pun bermula disertai dengan sesi chit chat..agak meriah gak kenduri kali ni sebab meraikan 2 mempelai..lagu2 selamat pengantin baru & paluan kompang kendengaran sana sini..tengah2 duk makan2, wah meng (senior IT kat Freescale) datang duk sembang2 kat meja kitorg..dia aku tengok tak berubah-ubah, nampak sentiasa muda..awek muda le tuh😉 sungguh tak sangka dia still ingat kat aku lagi..dah 2 tahun lebey dah..dulu aku pernah intenship 8 bulan kat Freescale & dia tuh supervisor kwn aku..so, sempat la update progress tentang life aku sket2..hehe

Selepas selesai sesi makan2 nasi minyak & kuih muih yg ada, sesi feveret kami pun bermula iaitu sesi bergambar..biase la kalo dah ada camera kat tangan, rase je nak snap everywhere, anytime, anyone..and i dun care bout other ppl…ahaks!! dan macam biase jugak lah, I’m so lazy to write..huhu..let picture tell da story ok??😛

Jom tengok picture~~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s