Kenduri kawin lagi~~

Posted: May 25, 2008 in Wedding
Tags: ,

Yeahh..nampak gayenye hari ni kite masih lagi topik kenduri kawin..biasa lah, undangan tak putus2..bab kate org, walimatulurus ni wajib kena pegi kalo tader aral ape2..lagipun yg kawin hari ni adelah salah sorang close fren aku gak..mane boleh tak pegi, nanti kecik hati kwn..hehe..ape2 pun tahniah buat ila kerana telah menjadi isteri kepada wan..Alhamdulilah, akhirnya tanda_tanya & the guardian disatukan juga di majlis yg serba indah ini..oh, mesti korang nak tau nape aku kate tanda_tanya & the guardian kan..haa, kalo nak tahu tuh le nick name diorg kat MiRC dulu2..diorang berjumpe jodoh hari ni pun sebab miRC kat UTP dulu tau..kirenya cinta ila dan wan ni bermula dari dunia cyber..sungguh ku tak sangka dari dunia siber melekat hingga ke jinjang pelamin..hehe..aku doakan korang berdua kekal bahagia hingga ke syurga…Ameen🙂

Yg aku paling hepi pasal kenduri kawin kali ni sebab aku dapat jumpe all my ‘sayangness’..lame dah tak jumpa korang..windue bangat!!! masing2 asyik busy ngan keje, sampaikan nak hang out sesama pun tader masa sangat..huhu..so, hari ni we manage to meet up again!! Rase hepi sgt..Ayue, bush, atie, akis & rinie..semua osmet aku kat UTP dulu2..finally we all berjaya membuat gathering kat wedding ila di banting😀

Ermmm..nak kenal tak kwn2 ku yg comel itu??😉 okey, jom..meh aku introducekan~~~

Yg berbaju kuning di hadapan itu adalah akis..sebelah dia lak, bush berbaju purple and next to her is ayue (cantek nye rantai hang!)..yg manis berbaju kurung biru adalah rinie dan yg bertudung putih tuh plak atie.. dan tak lupe org penting di majlis ini ialah ila & wan da bride & bridegroom..tahniah yek ila!! ko la org fis yg settle down antara kite2 sme nih..lepas ni sape plak ek??? It cud be akis, bush, atie or rinie (bukan ape, korang kan dah ade yg special)..tak macam aku ngan si ayue ni..single to da mingle lagi..hehehe..ermm, cam bese lah yek, ku malas nak bercerita panjang2..so, ape kata kite tengok pic lagi & lagi~

atie & her partner (muhsin)

akis & her partner (ambad)

Bush & ayue without partner😛

me with atie

Bush looks great with purple tudung…😉

Ila dah kawen..ERmmm…Who’s next yek???

Nih scenario bese..mane2 kenduri tak sah kalo tader sesi aku & ayue bergambar bersama pengantin😛

Anak-anak dara~😀

Psstt..gambar2 di atas itu adelah percubaan kami mengambil seri & aura pengantin..hihih..mane lah tau kot2 pasni aura pengantin tu melekat kat kitorang lak😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s