My memories :)

Posted: June 11, 2008 in Personal
Tags: , ,

Hari ni aku tetibe teringin nak tengok album lama..nape ntah rase rindu kenangan2 dulu..kalo tak silap, dah agak lama tak refresh old memory nih..bab kata orang, sekali-skala kalo reminisce balik, seronok gak kan?? Tambah2 bile kenang balik zaman remaja yg penuh dengan kenakalan..ada manis, ada pahit, semua bercampur-campur..bile tengok balik gambar2 nih semua, mak aihh aku tergelak sensorang..bukan ape, terasa diri sudah semakin tua..ahaks!! tapi harus diingat yek, aku tak de la tua sangat pun lagi..sweet as 18 years old..hahah..juz kidding k~

Okey lah, malas nak citer panjang2, jom tengok picture jom~~

Anyway, pic nih sme aku purposely arrange from old to new..saje nak compare myself yang dulu dengan yang sekarang..ermm, banyak ke ek yg berubah??😉

2004-2006

2007

2008 (Current)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s