What a small world

Posted: July 10, 2008 in Friends, Personal
Tags: , ,

Last saturday, saya terjumpa kengkawan yg dah 5 years lost contact di Putrajaya..OMG, memang tak sangka..ingat kan dah tak jumpa dah diorang..sebabnye seme duk menyepikan diri..abes je study kat UitM dungun dulu, masing2 bawak haluan sendiri..saya ke UTP and diorang ke UitM S.alam..memang susah la nak jumpe, tambah2 busy dengan assignment & projek..as usual life goes on and sampai la graduated..Bila masuk working life, lagi la susah nak contact..dah tak tahu masing2 keje kat mane..bukan nak call ke ape2..hmm, tuh yang pelik kan..nape la susah sangat nak SMS or call kawan2 lame..pastu mula la pikir, dah lost contact ke ape..frenship plak makin banyak jurang nye…Hurmm, something to ponder ni..kan??

Haa, luper plak..btw kawan yg saya maksudkan tadi tu adalah elin & siti..diorg berdua ni mmg close fren saya masa kat UiTM dulu..sangat la heppi bile dapat jumpe diorang balik..sudah tentu timbul macam2 hot sto & gosip..well, kalo dah nama perempuan, mesti takleh lari dari gossip😛 neway, elin & ctoh (namenye elok, tapi kitorg panggil die dgn name camni..hahah..weird kan bunyinye?) tak berubah, tapi makin hot lah diorang nih..maklumlah dah kerja..hihih..Yang kelakarnya, semua duk putrajaya sekarang..satu presint plak tuh..rumah plak tak jauh sangat..hahah..what a small world kan??

Ok lah, saya malas nak cite panjang2, let’s pic do the talking ok?😉

   

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s