Mari bermain buai

Posted: July 16, 2008 in Personal
Tags: ,

Last Monday, after berbuka puasa aku & atie melepak di taman permainan..Wahh..ade buaian! So, apa lagi, mule la gatal nak main buaian jugak..ahaks~~ Peduli la apa org nak kate, janji puas hati kan? syok sgt main buaian ni..terase cam terbang di awangan..ilang segala masalah duniawi… :P axtually lama sangat dah nak men buai ni tapi asyik tade chance je..maklumlah, kalo siang hari bdk2 yg duk main..xkan kite plak nak gi join same..saya malu~~~ hihih

Tapi kan, penat gak lah..adehh, rase cam jogging satu padang skolah je..haihh, nampak sgt stamina dah tak kuat cam dulu..heheh..

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s