CDMA Test Team Building

Posted: July 24, 2008 in Personal
Tags: , ,

Yeayy…hari ni dah khamis! saya amat gembira kerana esok adelah hari terakhir bekerja untuk minggu ni..Huhh..memang tak sabar dah nak weekend..dis week cam banyak keje sikit since hari isnin hari tu ade team building..banyak keje yg tergendala..huhu..ape la nasib, dis week lepas satu satu prob datang..tak cukup tangan nak handle..kalo tiba time sanity testing mesti agak busy sikit..as usual la, mesti banyak test cases yg failed..dunno which part yg salah..script prob or configuration prob?? Yg pasti nye saya adelah org yg kena rerun script itu..kalo failed, harus di investigate and fix..tapi yg kesian nye sanity test team kena run test case manually for those test cases yg failed…bukan sikit tuh, banyak le jugak..masuk kali ni, dah 6 kali re run script..hmm, let see the result nanti laa..hopefully got few cases yg pass..

Ehh, kejap..tajuk nye pasal team building, tp nih duk citer pasal mende lain plak..haha..okey..btw, last monday ade team building utk CDMA test team kat desa waterpark, PJ..jadi, hari tu adelah hari utk membasahkan diri..heheh..memang byk reason best kalo ditanye ni..satu, tak perlu buat kerja, tak perlu pikir pasal keje and tak perlu pegi keje..yg kedua nye plak, boleh kenal team members yg lain..haihhh, since join testing team tak kenal sgt pun name2 sensorang..so, this time baru la kenal..skang, dh boleh say Hello kalo jumpa kat ofis..cool ya~~ yg ketiga plak, leh enjoy ngan kengkawan..lame sgt dah tak bersosial camni..hilang segala stress dan duka lara..lg satu tak sangke lak, manager kat sini sme sporting2..heheh..

Ok lah..pen off..as usual, saya malas untuk bercerita..so, let’s pic do the talking😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s