Archive for August, 2008

27th August 2008

Posted: August 27, 2008 in Personal
Tags: , ,

Hmm..I so lazy to type but still wanted to upload some picture of today’s event. A post wouldn’t be completed if picture without words or story without photo..should have both, right?? In conjunction with our coming National Day, ‘Merdeka BBQ Dinner’ has been held at Motorola basement car park. Although the venue sounds not so comfortable, but we really enjoy the meal. At least we’ve supported our government campaign to reduce expenses as well as aligned to our corporate goal (reduction cost project). And of course it very meaningful celebration as we will also have presence of our big bosses from US who will be here for a business trip. Anyway, Thanks to Haidar as the below photo was taken by him. Kak Waiza, me, Munira and Nurul busy with eating and chatting 😛 ..heheh

Oh, I almost forgot. I had lunch with Almuataz, my Sudanese friend at Secret Recipe (Food Court Dataran Putrajaya). Btw, his treat..Haihh, suppose I should buy him a lunch but as usual, i won’t be able to say NO to Almuataz. He was my good friend during my study life in UTP, coming here from Sudan to attend the HSE Training. Well, the last time we met each other was June 2006, and today in August 2008 he’s still the same Almuataz and he said me too, the same yanie! Haha..not bad, meaning dat awek muda..ahaks~ Surprisingly I could meet him here. After graduated, he was back to his country to be a Drilling Engineer of PETRONAS and I thought we couldn’t meet again. But who knows, God always knows the best 🙂

Note:

Happy 51th Merdeka Malaysia! Semoga negaraku aman sentosa & bebas dari cengkaman penjajah..Amin

Cinta ini membunuhku :(

Posted: August 26, 2008 in Personal
Tags: ,

This is song of da week! Enjoyyyyy~~

D’Masiv

kau membuat ku berantakan
kau membuat ku tak karuan
kau membuat ku tak berdaya
kau menolakku acuhkan diriku

bagaimana caranya untuk
meruntuhkan kerasnya hatimu
ku sadari ku tak sempurna
ku tak seperti yang kau inginkan

reff:
kau hancurkan aku dengan sikapmu
tak sadarkah kau telah menyakitiku
lelah hati ini meyakinkanmu
cinta ini membunuhku

bagaimana caranya untuk
meruntuhkan kerasnya hatimu
ku sadari ku tak sempurna
ku tak seperti yang kau inginkan

repeat reff

A day with Ana

Posted: August 24, 2008 in Personal
Tags: ,

Nyummy..lama dah tak makan kenny Rogers..saje je letak picture awal-awal sebab nak bagi korang terliur ..hihih..btw ni la kawan saya ana…comel kan dia?

Finally I manage to go out with Ana and we went to Alamanda Putrajaya for “Hari Raya shopping”..Lalala~~ But hye, not for us ok..me and ana selaku mak saudara yang prihatin lalu baik hati telah membeli baju raya utk our lovely anak sedara…ahaks~ Rambang mata duk tengok baju kids yang comel2..nasib baik tader anak sendiri lagi, kalo tak maunye satu troli kitorang borong..hihih..tapi seriously so cute baju nye especially baju kanak-kanak perempuan..kejap ambik yang tuh, sekejap amik yang sebelah sane plak..pastu tukar balik..ishhh2, patut lah kakak aku ngan husband dia selalu gaduh bile time beli baju raya anak-anak diorg..camni lah perangai orang pompuan time shopping..punya lah cerewet sampaikan penat kaki sebab asyik ke sana ke sini cari baju yang sesuai..Huhhh, baru aku sedar rupenye susah nak beli baju kanak-kanak ni..dah la diorg tader kat sini, aku ngan ana berusaha duk imagine size ape yang ngam dengan diorang..terima kasih lah kepada budak-budak yg duk berlari-lari kat depan kami dalam Parkson tadi..diorg lah yg kami jadikan model utk memilih saiz baju utk anak-anak buah kat umah..harap-harap janganlah jadi cam pembalut nangka plak nanti 😛

To my lovely nieces, Sara & Puteri..wait for me ok..Alang ada hadiah untuk kamu! 😀

I hate making decision…

Posted: August 21, 2008 in Babbling, Personal
Tags: , ,

Dear diary,

Have I told you that I hate making decision? Yes, and now I have to face it again. I don’t know why me? being the one who need to choose between two things. I feel so bad right now. During 9 months working here, this is the second time I have been asked by Manager either interested or not to change the team since it has internal vacancy. Last May, I’ve officially change from development MIB team to SST testing team which is good for me because I can get rid all the coding stuff. Well, I’m so tired to crack my head to investigate the problem and fix bugs. You may say I’m not strong enough to face the IT challenge but I don’t care it anymore. Whatever~~ The only thing I could say right now, I’m getting tired with all of this!

Now, let’s back to the current situation. I talked to my manager just now, we’re having informal phone conversation, speaking about the problem. Anyway it’s not the problem, it just I’ve given a choice to join another team..yes, choice which I never know which one is the best for me…

“I’m sorry for you. I know it’s a hard decision, even me feeling bad right now. Our team still need you, but XXXXX team need you badly..By the way, you’re lucky because you have given a choice..not everyone has a choice included me. Looks like there’s something special inside you that make them to choose you..” Said ‘A’..

I was like…“Hurm..Ok, but I’m afraid to join them since I always heard most engineers under XXXXX are burden with a lot of feature works with tight dateline…”

“Don’t worry, I will talk to ‘M’ accordingly. I don’t want you have been force to join the team and feel uncomfortable..We meet next Monday ok. Will speak to ‘M’ to have a meeting with three of us..”

Conversation ended.

O God, please give me strength..please guide and lead me to do the correct decision for the best of my life…

MIFC: Jom tengok Fireworks

Posted: August 21, 2008 in Personal
Tags: , , ,

Huh, so tired rite now, but I manage to upload some photos on mifc event which is fireworks performance from Canada team. Yeah..Finally I could make it! although umah dah dekat ngan picc, tapi hari ketiga baru sempat saya ke sana..bukan apa, malas nak bersesak-sesak dgn org ramai..yea, so many people there..I dunno from where, but Putrajaya looks so meriah and surprisely I met a group of my Thailand friends there (Norah and da geng)..Wahh, are they currently working in KLCC?? (As usual question without answer) and oh, I saw Tommy, Jade, Ronie & others 😉

Hmm, for 30 minutes orang sanggup menyusahkan diri..nak parking punyer la susah, masa nak balik lagi la terrible..kena cilok sana sini..However, Alhamdulilah I arrived home safely 🙂

Anyway, quality of picture is not so good coz I only use my K800i SE…wait lah until saya beli camera yg best..ahaks~

Monday blues~

Posted: August 18, 2008 in Babbling
Tags: ,

Arghh..it’s Monday again!!! 😦

As usual, I don’t have any motivation to work. The best example is what you see currently..yes, things that I’m doing right now. I’m clicking on new post, start mumbling and publish, which is not a good thing to be done during working hours..Huhh, I don’t know either I like or not my current job but it always happen this way…I’m being demotivated employee now. Oh, how I wish I could get rid this kind of laziness..

Simple equation:

Monday => demotivated => Not Productive

*Sigh

Can’t wait for weekend!

Doa untuk Ibu Bapa

Posted: August 15, 2008 in Personal
Tags: ,

Ya Allah
Rendahkanlah suaraku bagi mereka
Perindahlah ucapanku di depan mereka
Lunakkanlah watakku terhadap mereka dan
Lembutkan hatiku untuk mereka

Ya Allah,
Berilah mereka balasan yang sebaik-baiknya, atas
didikan mereka padaku dan Pahala yang besar atas
kesayangan yang mereka limpahkan padaku,peliharalah
mereka sebagaimana mereka memeliharaku.

Ya Allah,
Apa saja gangguan yang telah mereka rasakan
atau kesusahan yang mereka deritakan kerana aku
atau hilangnya sesuatu hak mereka kerana perbuatanku
jadikanlah itu semua penyebab susutnya
dosa-dosa mereka dan bertambahnya pahala kebaikan
mereka dengan perkenan-Mu ya Allah
hanya Engkaulah yang berhak membalas kejahatan dengan
kebaikan berlipat ganda.

Ya Allah,
Bila magfirah-Mu telah mencapai mereka sebelumku,
Izinkanlah mereka memberi syafa’at untukku.
Tetapi jika sebaliknya, maka izinkanlah aku memberi
syafa’at untuk mereka,sehingga kami semua berkumpul
bersama dengan santunan-Mu di tempat kediaman
yang dinaungi kemulian-Mu, ampunan-Mu serta rahmat-Mu… .

Sesungguhnya Engkaulah yang memiliki Kurnia Maha
Agung, serta anugerah yang tak berakhir dan Engkaulah
yang Maha Pengasih diantara semua pengasih.

Amin Ya Rabbul Alamin..

Marilah kita kenangkan dosa kita kepada orang tua kita. Siapa tahu
hidup
kita dirundung nestapa kerana kedurhakaan kita. Kerana kita
menghisap
darahnya, tenaganya, airmatanya,
keringatnya. Istighfarlah, Istighfarlah. ..
Barangsiapa yang matanya pernah sinis melihat orang tuanya. Atau
kata-katanya sering mengguris hatinya, atau yang jarang
memperdulikan
dan
mendoakannya. Percayalah bahawa anak yang derhaka siksanya
didahulukan
didunia ini.
Ayah… Ibu ampunkanlah dosa-dosa anakmu…

To my dearest parent,

I love you so much! Thanks for everything..I’ll be back home soon! 🙂