A day with Ana

Posted: August 24, 2008 in Personal
Tags: ,

Nyummy..lama dah tak makan kenny Rogers..saje je letak picture awal-awal sebab nak bagi korang terliur ..hihih..btw ni la kawan saya ana…comel kan dia?

Finally I manage to go out with Ana and we went to Alamanda Putrajaya for “Hari Raya shopping”..Lalala~~ But hye, not for us ok..me and ana selaku mak saudara yang prihatin lalu baik hati telah membeli baju raya utk our lovely anak sedara…ahaks~ Rambang mata duk tengok baju kids yang comel2..nasib baik tader anak sendiri lagi, kalo tak maunye satu troli kitorang borong..hihih..tapi seriously so cute baju nye especially baju kanak-kanak perempuan..kejap ambik yang tuh, sekejap amik yang sebelah sane plak..pastu tukar balik..ishhh2, patut lah kakak aku ngan husband dia selalu gaduh bile time beli baju raya anak-anak diorg..camni lah perangai orang pompuan time shopping..punya lah cerewet sampaikan penat kaki sebab asyik ke sana ke sini cari baju yang sesuai..Huhhh, baru aku sedar rupenye susah nak beli baju kanak-kanak ni..dah la diorg tader kat sini, aku ngan ana berusaha duk imagine size ape yang ngam dengan diorang..terima kasih lah kepada budak-budak yg duk berlari-lari kat depan kami dalam Parkson tadi..diorg lah yg kami jadikan model utk memilih saiz baju utk anak-anak buah kat umah..harap-harap janganlah jadi cam pembalut nangka plak nanti😛

To my lovely nieces, Sara & Puteri..wait for me ok..Alang ada hadiah untuk kamu!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s