It’s all about “berbuka puasa”

Posted: September 15, 2008 in Personal
Tags: ,

Hari ni dah masuk hari ke 14 belas kite berpuasa..wahh, cepatnye mase berlalu..another 2 weeks, saya akan balik kampung for hari raya…Yeayyy!!! Can’t wait for da day..balik raya la is my favorate journey..i guess u guys pun mesti camni gak kan?😉

Hopefully it’s not too late for me to wish all muslim and muslimah a happy Fasting day..Have a bless Ramadhan ever..Perbanyakkan lah ape2 yg patut dan tinggalkan lah ape2 yang tak patut..we all semua dah matang untuk menilai mane yang baik dan mana yang buruk…kan?

Hmm..as usual, kalo di bulan puase mesti salah satu topic hot kite adalah “makanan utk berbuka..” Rite?? Jangan tipu lah kalo korang tak pikir..malah maybe ade yg pagi2 lagi pun dah pikir petang nanti nak berbuka ape yek..hehe..sumtimes saya pun camtuh gak😛

Puase tahun ni Alhamdulilah, saya berbuka dengan bersederhana sahaja..kalo weekdays, after balik keje terus beli makanan kat restoran depan rumah je..cukup lah dengan nasi putih and some lauk..tade kuih-muih pun..cume weekend je lah yg different..saya amik peluang ni utk berbuka puase dgn kawan2..maklumlah hari biase sy selalu berseorangan. why not invite some frens and buat small gathering during weekend..best ape!! Boleh eratkan silaturrahim..hehe..Ok lah, let see di mana saya berbuka puase for past few days..actually malas nak membebel banyak2 di bulan puase ni..letak pic pun enuf la kan??

*Wink*Wink

@t Tropicana Golf & country Resort, Damansara – Free buffet, eat as u can😛

@t Q-Thai restaurant, Cyberjaya – small gathering with ex-utpian; Rinie, Bush & atie

@t SOHO Restaurant, Bangi – With kak Za

Hmm..incoming breakfasting kat mane plak yek??😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s