Archive for December, 2008

It’s December

Posted: December 1, 2008 in Babbling
Tags:

How fast time flies! Today is 1st December 2008..and guess what? My age will turn 26 by the end of this year! OMG, sudah tua! 😛 When it comes to think about age, terus tader mood nak buat keje..Hahah..alasan kan? Padahal Monday Blues..Bukan aku sorang tau, others lagi teruk..this morning aku sampai office kul 8.56 pagi..sebabnye aku drive slow motion je sb asyik duk dengar celoteh krew pagi fly fm..(topik best hari ni tau..”Rules of dating..who will pay when Girl ask guy to go out??”..apa kata survey yek?)..eh, lari topik lak..haaa, ingatkan aku dah lambat, sekali aku lah org yang terawal sampai..isk2, tapi tuh senario biasa di tempat keje aku..nih dah jam 10.37 pagi, but masih ada few ppl who not coming yet..kdg2 aku heran gak..org lain dgn slumber gile datang kerja lambat rileks aje..tapi kalo aku, terlambat setengah jam pun dah rasa cuak! (ke aku yg skema ek?) Pastu bila hari yg aku datang lambat tuh..sure ada org carik aku..Sungguh tak bernasib baik betul kan? huhu