It’s December

Posted: December 1, 2008 in Babbling
Tags:

How fast time flies! Today is 1st December 2008..and guess what? My age will turn 26 by the end of this year! OMG, sudah tua!😛 When it comes to think about age, terus tader mood nak buat keje..Hahah..alasan kan? Padahal Monday Blues..Bukan aku sorang tau, others lagi teruk..this morning aku sampai office kul 8.56 pagi..sebabnye aku drive slow motion je sb asyik duk dengar celoteh krew pagi fly fm..(topik best hari ni tau..”Rules of dating..who will pay when Girl ask guy to go out??”..apa kata survey yek?)..eh, lari topik lak..haaa, ingatkan aku dah lambat, sekali aku lah org yang terawal sampai..isk2, tapi tuh senario biasa di tempat keje aku..nih dah jam 10.37 pagi, but masih ada few ppl who not coming yet..kdg2 aku heran gak..org lain dgn slumber gile datang kerja lambat rileks aje..tapi kalo aku, terlambat setengah jam pun dah rasa cuak! (ke aku yg skema ek?) Pastu bila hari yg aku datang lambat tuh..sure ada org carik aku..Sungguh tak bernasib baik betul kan? huhu

Comments
  1. ||kiena|| says:

    hoooo,.. K’yanie nk order ok jer, tp k’yanie dok mane yer? klu area klang valley sy buleh anta after ofis hour.

    cheese cupcake 1box=9nos medium size

    Flavour: luxurious chocolate rice / choc chip heaven / sweet blueberry o strawberry

    RM2.00 = 100nos or less
    RM1.80 = more than 100nos

    nnt sy update bile last day utk tempahan, most likely tomorow o thursday!

  2. !zyan says:

    bukan biase mcm tu ker….bile kite sampai lambat la…org cari kite n ade KERJA kan. Huhu nyampah gak gitu🙂 ehehe

  3. heheh..betul tu izyan..tp akak ade gak jumpa org yg selalu bernasib baik..selalu tader prob kalo dia dtg lambat or buat ‘jahat’…kdg2 rase heran laks..

  4. lisa says:

    kak, dh dpt keje baru?ke masuk XXX?
    my link changed to pestisid.blogspot.com

  5. Lisa: yer..akak dah join XXX! 1st jan official date..huhuhuhu

  6. lisa says:

    haha.ade bond tak?paling tak tahan, notice 2 bulan tu.jom kak, kite cr keje baru.

  7. miraedora41 says:

    betulla apa yg ko ckp.aku pun,kalu lambat, mesti risau giler.siap bleh msg opis lagi inform awal2 yg terlambat. org lain, relex n lepak jek. kot ye pun tak banyak keje, tp org nampak la yg diorg tu asyik datang lambat jek.emm.. agaknya kita ni memang berjiwa baik kot.hahahaha..

  8. Mirah, tang kite berjiwa baik tuh..aku setuju sangat2..hahah..tp betul pun, aku mmg heran nape org len cam tader rase takut2 bile terlambat..kalo time kite, mesti confirm ade org yg carik..mase tu jugak la org duk assume kite slalu lambat..padahal fis time terlambat..isk2~

  9. Selamat Tahun Baru 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s