Welcome back!

Posted: August 20, 2010 in Babbling, Personal

alahai lamanya tak update blog..bukan takde hot sto nak share tp tahun ni sgt la malas + busy..sampaikan skang dah tak tahu nak mula dari mana dulu..well, this year byk jugak changes dlm hidup tambah2 pasal kerjaya..oh ye kengkawan, saya tukar keje lagi this year..mmg dasar job hopper la kalo org tengok gaya aku nih..tukar keje mcm tukar baju..adeh..bukan sesuka hati je nak tukar tau tp byk la sebab nya..agaknya aku ni dah kena sumpah kot..takkan stay lama kat satu2 keje..hiks..cuba utk salahkan benda lain..tp aku berharap sgt this time I can stay longer..

Hari ni dah masuk hari ke 10 umat islam berpuasa..Alhamdulilah, kita masih diberi peluang olehnya untuk menjalani ibadah puasa dgn sempurna..orang kata bersungguh-sungguh la mengimarahkan bulan Ramadhan kerana kita tidak pasti sama ada tahun depan kita masih diberi peluang yg sama..InsyaAllah segala ibadah kita diterima olehnya..AMIN..

ok lah..takde idea la pulak nak cakap apa..saya tata titi tutu dulu laa yek!! nanti sambung lagi di next entry!😉

Comments
  1. ziraziz says:

    hehe xpe yanie..ubah angin ni ok jgk..

    teruskan usaha anda smpai jmpe job yg btl2 serasi ngn jiwa anda ;p ..

  2. camni la working in private sector..suka2 hati nak tukar..ngee😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s