Mat Salleh a.k.a omputih

Posted: August 21, 2010 in Babbling
Tags:

Tetiba aku teringat pulak satu insiden kat ofis last week..buat aku tersengih sorang2 kat depan laptop..hihi..nak dijadikan citer camni, kompeni aku ni ada la few mat salleh..salah sorang nya dari Ireland..mamat irish ni kalo tengok sekali imbas ada la iras shane westlife sikit2..hensem gak! dah la ketinggian nya mcm org asia..aku selalu gak la curi2 pandang wajah dia kalo dia duk sebelah aku..(mana la tau kot2 die berkenan..dan aku plak ada jodoh ngan mat salleh..kih kih kih :P) satu hari tu ada la sorang lelaki melayu datang interview kat ofis aku..dia sampai awal, so agak lama gak la dia tunggu mamat Irish nak intebiu dia..rasanya time tu dlm kul 11 pagi kot..perut aku dah start berlagu dah waktu ni..maklumlah puasa kan..kuat pulak bunyinya..dak ofis yg duk depan kubikal aku siap tegur psl perut berbunyi..bayangkan dia yg duk pakai headset pun leh dengar..hihihi..tak lama lepas tuh, mamat irish ni pun pi la jumpa candidate intebiu tuh..lepas intro sikit2..dia pun tanya la mamat tu dgn tanpa rasa bersalah..

hye..sorry I’m a bit late..u must be bored waiting for me rite..urm, u wanna have some drink before we start??

aku ngan dak2 ofis aku yg terdengar pelawaan itu tergelak secara berjemaah..haha..mamat melayu tu agak terkesima sekejap lalu tersengih..agak lucu la jugak aku rasa..haish punya la tak amik tau culture org melayu mamat nih..slumber offer drink kat org pose😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s