Menjelang Hari Raya…

Posted: September 6, 2010 in Babbling
Tags: , ,

Menjelang cuti raya..

mood keje pun tak ada..

teringat kampung tercinta

pastinya indah belaka..

(Sila nyanyi mcm lagu DJDave yek)

Yeay~!! esok InsyaAllah balik kampung..harap2 flite air asia tak delay lagi cam hari tu..huhu..cakap pasal nak balik raya, persiapan aku thn ni mmg cikai abes..baju raya tak sempat tempah..nak pi beli yg dah siap pun tak terbeli sb yg aku berkenan harga cecah RM700++..(gile ke hape aku nak beli??)..duit raya pulak tak tukar lagi..yg nih bukan tak sempat, bank kat bawah je pun..tapi kureng bajet daa..so, no duit raya for you kids!! biaq pi la org nak kata aku kedekut ke apa..janji aku leh survive after raya..lalalala~~😛

Mood nak buat keje toksah dok cakap la..kemalasan tahap gunung berapi dah ni..tapi kul 2.15PM japgi aku kena update database la pulak kat production..haish..jasad je duk kat KL tapi minda+otak+pikiran atau yg sewaktu dengannya sudah officially sampai ke terengganu dah malam tadi nih..pada korang yg drive balik kg, SAFE JOURNEY!!! hati-hati tau memandu..sy soakan korang sme selamat sampai ke destinasi..InsyaAllah…

Last but not least, sambutlah Salam Lebaran seribu kemaafan daripada saya..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s