Demam

Posted: February 8, 2011 in Babbling
Tags:

Demam jugak akhirnya😦

Ingatkan bila dah makan ubat malam tadi, pagi ni terus bertenaga & sihat..rupanya tidak sama sekali..huhu..kepala sakit dan running nose..tak larat nak drive gi keje..maka, aku pun work from home je hari ni (inilah satu advantage keje private sector yg aku paling gemari..)..tapi tak boleh wat keje jugak..vpn pulak takleh connect..something wrong with network adapter kot..tp aku malas nak investigate secara details..online skype & response email dah enuf kot..hehe~

now, aku tengah tunggu nandos delivery..lepas lunch mau makan ubat and tidooooo..sambil tengok secret gardens (drama korea).. *wink*

 

Comments
  1. nyomel says:

    ohh.. sgt jeles! dulu aku pon slalu je work from home kalo sakit.
    xyah amek MC kann..?? malas wehh nak gi klinik amek MC!

    BTW, get well soon sweetie!🙂

  2. ziraziz says:

    demam2 pn citer korea xleh tnggl ye yanie… ;p

  3. nyomel says:

    dah baik dmam ke blom nihh..?? jgn dmam lame2.. nnt rugi! xdpt jmpa mamat encem kat opis! hahahaha..😛

  4. huhu..pagi td aku dah pi klinik dah..ubat pun dah 6 jenis dh makan..thank u bush..hope i can recover soon🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s