..adoi..

Posted: February 13, 2011 in Babbling
Tags:

Urgh, dari sabtu mlm lg aku takleh connect ke maxis broadband..bkn masalah bb ye kwn2 tp setting dlm laptop aku yg prob nye..network adapter rasanya..tuh pun setelah menanya pakcik google..haa cube korang tgk err msg ni kot2 penah mengalaminye..

Error 720: A connection to the remote computer could not be establish. You might need to change the network setting for this connection

… maka aku tidak dpt la bermaharajalela di dunia IT..sgt lah tensen sb aku masih belum tgk lg latest ep my princess kt epdrama..(oh, ini reason yg plg ke belakang ye, yg utama harus lah psl keje ok..sila pecaye dgn kata2 ini wahai teman2 ku)..:P ok sape yg bleh solve prob ni akan ku belanja mcflurry oreo..nyum3

Comments
  1. ziraziz says:

    reason yg plg blkng, tp ‘the most important’ hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s