Today = feeling where I don’t want to talk to anybody..

Posted: February 21, 2011 in Personal
Tags:

Lately aku malas sangat nak menaip, aku malas sangat nak click on new post, aku malas sangat nak story..aku nak jadi secretive person..aku nak jadi lone ranger..aku nak lari jauh-jauh kat tempat yg takde orang..

Erm..banyak je benda nak share, tapi tak tahu lah pasal apa, rasa mcm moody je..

Tetiba terkenang-kenang bunyi suara ombak di Pantai Cherating sabtu lepas..

Indahnya ciptaan Ilahi..sesungguhnya aku rasa tenang bila tengok laut.. secara automatik otak yg berat dgn masalah jadi  kosong tetiba..walaupun sekejap je spend masa kat sini, tapi cukup utk aku bermeditasi..well, this is  a sign! tunggu lah bila aku dah free sikit dari keje, aku nak pi bercuti kat pantai pulak..InsyaAllah🙂

 

Comments
  1. ziraziz says:

    ………………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s