Once in a blue moon

Posted: April 9, 2011 in Babbling

Hye..seperti sudah lama tidak menulis di sini..ade yg merindui saya tak?? biasa lah gaya sy mengupdate blog boleh dikatakan “once in a blue moon”..hee😉

Lately sy agak penat, tak sempat nak bercerita..nak bersosial dgn kawan2 pun takde masa..asyik keje, keje, keje & keje je..kuar rumah masa matahari terbit, balik rumah pulak masa bulan & bintang berdating..sampaikan mak & akak2 sy pun dah bising2..kata mereka, sy terlalu workoholic..kawen je lah dengan keje…hehe~ nak buat camne, keje tetap keje..demi mencari sesuap nasi & seteguk minum😛

So, since today is weekend sy mau enjoy!! Dah plan nak pi karoke dgn osmet petang nanti..yeayy~!!

Ok lah, saya harus mandi..jam dah nak kul 12 tgh hari..kalo bakal mertua yg terbaca nih reject aku nak buat menantu..LOL

 

Comments
  1. zira says:

    mak mertua zmn moden x ksh kot haa3…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s