1 Asian

Posted: June 25, 2011 in Babbling
Tags:

“Madam, are u Philippine??”

“Sorry miss..u from Indonesia isn’t it?”

Aku tilik2 muka aku kat cermin..hidung tak mancung pun..tak putih pun..sah! mmg melayu sejati..dah memang mak ayah org malaysia pun..tapi kenapa tiap kali budak room service datang hantar makanan, diorg asyik tanya soklan kat atas je..huhuhu..bila pikir2 balik, aku perhatikan org Asian nih mmg tak byk beza pun..kdg2 susah nak cam samada org tuh Malaysian ke, Thailand ke, Philiphine ke or Indonesian..sebab mmg nak sama..cuma bila cakap je baru lah tahu org negara mana..so, tak hairan lah kalo org salah interprate..😉

Haih aku tengah boring..nak keluar tatau nak pi mana..campur pulak dgn perasaan malas & takde geng..jadi hanya internet peneman setia..browse sana, browse sini..maka, terhasilah lah short entry ini..hihi

Comments
  1. zira says:

    kitakn serumpun….🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s