Perang Poster

Posted: June 26, 2011 in Babbling
Tags: ,

  

Cuba korang tengok gambar kat atas ni..dasat bukan? kalo kat negara kita wat poster camni time election korang rasa apa agaknye yg akan berlaku?? hmm paling command pun konpem kena masuk jail kot..hahaha~ anyway bukan setakat dua animal ni je, ada yg gambar kerbau kena cucuk hidung jugak tau tapi tak sempat nak snap..3rd July kat Thailand ada general election..so banyak lah perang poster nya..dan aku baru tahu..menurut undang2 Thailand, hotel takleh serve any alcoholic beverage dekat bar atau kawasan public during polling day..paham2 je lah kot kalo dah mabuk mcm2 lah yg akan berlaku..cuba korang google post election kat Bangkok camne..haa mcm2 story kot ada..ok lah korang, nak pi rest dulu..cya in next entry okeh😉

Comments
  1. dasat giler…poster cenggini pun ader ek

  2. itu lah..terkejut gak lah tengok..tapi takde la pulak dioorg pi koyak poster tuh..hehe~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s