Cinta tak semestinya bersatu

Posted: June 30, 2011 in Love, Personal

Hello readers,

Hari ni saya dah balik KL  tapi kan ada satu perasaan sedih laaa…huhu..saya sendiri pun tak pasti kenapa tapi rasa mcm separuh hati ni kat sana je..bab kate omputih..someone took my heart away..and yes, I’m not kidding..I miss someone there..badly😦 dan lagi rindu bila dapat sms ni..

“miss++ u..my pretty girl”

nampak macam lucu dan mengarut kan?  Within plus minus 1 month at Bangkok, I fall for someone..is that ridiculous? But ah..it’s happened to me..I’m not sure about you guys, but for me I cannot lie about love..it comes naturally & sy pernah ada perasaan camni few years ago..anyway mesti ada yg tertanya-tanya kan who’s that guy?? handsome macam pelakon korea ke?? hehe..Well, I don’t want to talk much about him..he’s amazing just the way he is..he knows how to treat me well & he’s so honest..dan ini bukan love at the first sight ya..my boss introduce him to me last May which is my second trip..since our project kat Thailand go through under his company..so dia kena take care of us while we were there..first time jumpa just kawan cam biasa je lah..no feeling at all & saya tak berapa suka dia tau sb susah nak communicate..tanya lain dijawabnye lain..huhu..tapi sekarang perasaan tu dah lain..maybe sebab jumpa hari2 kot..tambah pulak sy sorang2 kat sana..patut la org kata jgn benci atau tak suka kat seseorang kan..nanti terbalik jadi nya..anyway tak sure lah dia ada same feeling ke tidak but my instinct can say that he likes me too..(perasan kan?? haha :P) well dia ada bagi hint dia suka kat saya tapi saya wat2 tak paham je..huhu..apa2 pun saya percaya kalo ada jodoh takkan ke mana..ha korang ada tak saya bagitau yg dia ni memang sweet sangat..sweet talker + sweet face..tp tak tahu lah kalo Thai guys ni sepesen je seme mulut manis..huhu~

Hmmm…

Bila pikir2 balik..ini adalah mustahil😦

Perbezaan agama+perbezaan budaya+perbezaan bahasa+distance..

Kenapa lah sy asyik tersuka kat seseorang yg tak mungkin sy dapat yek? sob3

P/S : I miss you too

Comments
  1. nYomeL says:

    Hmmm.. did i miss sumting?
    Goshh.. aku rase xsabar nak jumpe ko!!
    Pls pls.. story mory cepat!!!

  2. nYomeL says:

    arghh.. ko tu mmg slalu camtu tauu..😦

  3. Yun says:

    babe, mungkin jodoh ko bukan dengan orang malaysia…uhuk….btw, selamat hari raya.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s