Last week masa ke Pattaya, we all sempat tengok Tiffany show, persembahan ala-ala cabaret. Haa pada yg tak tahu Tiffany show Pattaya di vote sebagai no 4 antara Top 10 best show around the world in 2001. Hebat bukan? Well personally memang menghiburkan. Beautiful costumes, toe tapping choreography & special lighting & effects. I like it!! Cuba korang tengok gambar-gambar yg kitrg sempat snap after the show, apa pendapat korang??😉

Yeah, they are ladyboy!!!! Speechless kejap saya tengok diorg ni. Super cantik kan?? Huhu. Betul2 100% transform. Huwaaa saya sangat cemburu melihat mereka, lagi sempurna dari wanita asli. Kulit nya mulus, putih, body tip top. Cuma satu je lah yg turn off. Sebaik saje diorg bersuara, keluarlah suara jantan..haha. Ayat yg biasa krg dengar kat sini adalah ” Mr, take photo!” ..bukan main lagi ajak lelaki je yg berfoto. .orang pompuan kat depan diorg langsung tak dilayan. lol

Nak tahu lebih details, korang boleh click kat website nya http://www.tiffany-show.co.th/index02.html

So guys outside there, make sure be careful not to fall in love with lady boys. Simple tips here, if she’s too pretty with perfect body shape, please lah jangan jatuh cinta. Definitely she’s not a girl. lol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s