Archive for the ‘Childhood’ Category

Ohh..I’m so excited when found this video at youTube..apa lagi, terus je letak kat my blog..Yeahh!! dat’s my favourate drama masa kecik2 dulu tau..”MOERO ATTACK”..a story about girls, playing volleyball, their beautiful friendship, enemy and many more..selalu tengok citer ni dengan my kakak 😀 Ermm, sungguh nostalgic kan lagunye..dah la sound background ala-ala 70/80s lak tuh..wahh, kalo ikutkan, banyak sgt memori sebalik cerita ni..

Hey guys..do you still remember this J-Drama?? Haa, come on..sape2 yg lahir tahun 70/80 an, sure akan ingat cerita nih..i still remembered those days, saya sanggup ponteng kelas agama petang semata-mata nak tengok citer ni..kena marah kat mak pun tak kisah je, janji tak boleh miss satu episod pun..ishhh2, kuat betul penangan cerite ni masa tu..nwy, best tengok diorang main volleyball dgn spike ntah ape2 ntah (absolutely tak logik tp menarik)..haha..slumber je kena tipu di diorang tp time tu dah tak kisah semua tu..saya plak siap berangan2 nak jd volleyball player..sampaikan tiap2 petang main volleyball dgn kakak, buat gelanggang sendiri..huhh, sungguh manis memori itu..tapi yg paling bengang skali bile cerita ni kena stop kejap sebab bagi laluan siaran langsung sukan olimpik..tak ingat dah negara mane yg jadi organizer masa tu tapi yg pastinye rase geram sb dah addicted..sekarang kalo tibe sukan olimpik, mesti saya akan ingat cerita moero attack ni..tergelak sorang2..hehe..haa, lirik lagu ni pun saya masih ingat sampai hari ni..try me kalo tak cayer?? 😉 Hmm..teringin nak tengok citer ni lagi..but Im wondering cam tader VCD pun..huhu

Advertisements